Kaptenimaja & Laevasaun
Peoruum Kaminaga
Toitlustus
Meilt saad tellida maitsva toitlustuse oma päevasele seminarile või õhtusele sünnipäevale. Pakume nii toekaid kohvipause, snäkke, sooja toitu, kui ka magustoite. Teine variant on võtta oma toit kaasa või tellida cateringi ettevõte. Alkohoolsed joogid võite kõik ise kaasa võtta.
​
Kui tellid toitlustuse meilt, siis loomulikult kaasnevad ka kenad nõud. Kui tellid 2 snäkivalikut, pearoa ja magustoidu anname 2-3 sortimenti erinevaid joogiklaase kasutamiseks meie poolt, sest joogid võtate ju ise. Toitlustuse miinimum tellimus on 350.-
Toidud on meil olnud väga kiidetud ja kliendid tulevad aina tagasi just maitsvate toitude pärast.
Pakume snäkivalikuna nii kandikuga tellitavaid, kui ka inimeste arvu arvestavalt. Allpool vaid mõned valikud.
Pearoad valmistame kohapeal terrassil grillil vahetult enne ürituse lagust või ürituse ajal. Oma toorainetes kasutame vaid parimaid saadusi ja eelistame alati eestimaist ning keemiavaba. Küsi toitlustuse pakkumine või vaata näidishinnakirja.
Toitlustus üritusteks
Pakume toitlustust nii seminaridele, koosolekutele, sünnipäevadeks, juubeliteks, pulmapeoks ja peielauale.
Meil on pakkuda erinevaid kohvipause ja maitsaid roogasid nii hommiku-, lõuna- ja õhtusöögiks.
Korvikesed
Meil on suur valik maitsvaid korvikesi: metsaseene salatiga, suitsukalmaari salatiga, suitsukanaga, makrasalatiga, pasteedi ja punase sibulaga jne.
​
Samuti pakume erinevaid snäkivaagnaid.
Grillitud liha ja kala
Pearoogadeks pakume nii loomaliha, sea kaelakarbonaadi, grillitud mahlast kana, punast ja valget kala, hiidkrevette ja muid mereande. Praed serveerime kandikutel või soojanõus, et igaüks saaks tõsta palju soovib. Lisanditena saate valida nii grillitud aedvilju, salateid või kartulit.
Magustoidud
Pakume mõnusaid magustoite ja maitsvaid torte. Valikus nii shokolaadi mudakook, kohupiima-kama tort, lihtsad koogid ja ka pirukad.
Kalakoolitus toitlustuseks
Kalakoolituse käigus õpetame kalasid tundma, puhastama, fileerima, suitsutama ja valmistama. Saabudes ootavad teid snäkid, koos teeme erinevaid roogasid ja lõpuks ka magustoit. Maksimum inimeste arv Kaptenimajas suvel 20 ja talvel 12 inimest, Aegna Admiralimajas 50 suvel ja 20 talvel. Kalakoolituse võimalikkus oleneb värske kala saadavusest. Üldjuhul on välistatud pühapäev-kolmapäev.